Powered By Nature 2-daagse

2 dagen, volledig offline, geen horloges, geen afleiding, geen luxe.

2 dagen buiten, in de natuur, volledige aandacht, focus, verbinding en ontzettend veel plezier!

Waarom?
Bij de politie was ik niet anders gewend dan dat de zwaardere opleidingen intern waren. Zo kon je je kop er bij houden en in zo kort mogelijk tijd, mega grote stappen maken. Ongestoord en zonder schuldgevoel werken aan jezelf.

En dat is wat jij ook gaat ervaren. Als je tijd maakt voor jezelf, aandacht hebt voor jezelf en plezier, dan worden die vage 'ik weet gewoon niet wat ik wil' ineens wél ideeën en worden ideeën concrete stappen die je gaat ondernemen om daar te komen.

Een succesvolle politie-inzet bereik je alleen wanneer je ook bij totale chaos, als niets loopt zoals je bedacht had, het hoofd koel kunt houden en je doel en taak helder.

De mensen die mogelijke scenario's al hebben bedacht, en flexibel blijven in hun geest en hun doel helder houden, die winnen. Die wegblijven van 'waarom?' en door kunnen schakelen naar 'wat nu?'.

Werken aan je mentale en fysieke gezondheid? En dat samen met een groep gemotiveerde mensen? In een veilige omgeving, waar je vrolijk je eigen ding kunt doen?

Praktisch

  • Locatie: in Nederland
  • Datum: onbekend
  • Eigen tentje en slaapspullen meebrengen
  • Volledige paklijst volgt na inschrijving en uiterlijk twee weken van te voren.