Persoonlijk Groei Programma

Wil jij het allerbeste voor jezelf en zoek je iemand die jou daar bij helpt? Klaar met alle spookverhalen en onzin rondom voeding en gezondheid?

 

Wil jij groeien op alle fronten? Geloof jij dat de beste versie van jezelf niet enkel bestaat uit het hebben van een fit lichaam? Maar dat een fit lichaam een bonus is van de juiste keuzes maken?

 

Wil jij je gedrag in lijn krijgen met je verlangens?

Wil jij energie in je lijf, rust in je hoofd, liefde in je hart en stralen van geluk?

 

Ga jij de uitdaging aan om te zien welke potentie er nog in jou verscholen zit? En wil je niet langer alleen aanmodderen?

 

Je hoeft het niet te durven om te ontdekken hoe je meer uit jezelf en het leven kunt halen, en te ontdekken wat jij de wereld te bieden hebt! Je hoeft alleen in actie te komen.

 

Dit programma laat je groeien op alle fronten: In je gedrag en op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal vlak. Geen zweverig gedoe, gewoon praktisch. Het mooie is, als je deze allemaal tegelijk aanpakt, groeit alles nóg sneller. Het geheel is meer dan de som der delen. En, we gaan opzoek naar een manier die werk voor jou, zodat je na dit traject weet wat jij nodig hebt om jouw leven zo leuk mogelijk te maken.

 

Hoe? Door waardevolle lessen uit de politiepraktijk en - opleidingen mee te nemen en wetenschap te combineren met gevoel, waarbij we uitgaan van de volgende principes:

  • Plezier en speels gemak
  • Ontspannen in ongemak
  • Zelfkennis en zelfbeheersing
  • 100% invloed, 0% controle

Je leert hierdoor hoe jij jouw doelen kunt behalen, omdat je problemen aanpakt bij de basis.

Hierdoor weet jij welke keuzes je wil maken, ook als het lastig wordt, blijf je vrolijk richting je doel werken en houd je het hoofd koel als de druk toeneemt.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Inzet, ook als niemand kijkt. Commitment, consistentie en een investering in tijd, geld en energie. 

Liever lui dan moe?

Dit programma is niet voor iedereen weggelegd. 
Kies jij liever voor de weg van de minste weerstand? Stop je er mee als het lastig wordt? Hou je niet van uitdagingen en heb je geen zin in een spiegel die je wordt voorgehouden? Dan is dit niets voor jou. Dit programma is voor mensen die willen winnen en het nieuwsgierig zijn naar de beste versie van zichzelf. Die elke dag iets beter willen worden.

Voel jij een JA?

Neem dan contact op, dan gaan we razendsnel aan de slag! Stel niet langer uit en ga er voor.