Personal Training & Coaching

Hey aanpakker! Je gezondheid is je meest kostbare bezit. Het is dus super slim om daarin te investeren! Daarnaast is tijd je meest schaarse bezit, dus die wil je waardevol besteden. Wil je all-in gaan en groeien op alle fronten of heb je juist een specifiek doel? Jij bepaalt wat je wil en hoeveel tijd je er aan wil besteden, ik geef je wat je nodig hebt. 

Is onderstaande niet helemaal wat je zoekt, of twijfel je? Neem vrijblijvend contact op. Ieder programma wordt op maat gemaakt en aangepast op jouw wensen. Geen hapklare inhoud, maar een persoonlijk plan, omdat ieder mens uniek is.

Druk op de roze knop boven de tekst om verder te lezen. Lees je vanaf je telefoon? Scroll dan naar beneden om het volledige aanbod te kunnen zien.

 

Wil je all in gaan en op alle fronten met jezelf aan de slag? Fysiek en mentaal hard trainen, jezelf écht in de spiegel aankijken, gezond eten, goed ontspannen en herstellen en alles aanpakken om de beste versie van jezelf te zijn? Dan is dit wat je wil!

Ga je solliciteren bij de politie of je voorbereiden op de intest voor de O.G. opleiding? Kies voor dit programma, dan verschijn je steady en zelfverzekerd en gezond aan de start van een duurzame carrière.

Het ongemak opzoeken, werken aan je zelfbeheersing en mentale kracht, én profiteren van de fysieke voordelen? Ik begeleid je in het koude water.

Hoge werkdruk? Een gezin dat gerund moet worden? Manager? Weinig tijd voor jezelf? Kom tot rust en herstel tijdens een privé sessie Yin Yoga, thuis of in de gym. Liever een groepsles? Kijken dan in het menu bij YIN YOGA.

Aan je fysieke doelen werken, maar is het Persoonlijk Groei Programma niets voor jou? Ga 1, 2 of 3x in de week samen met mij trainen om je doelen te bereiken. Een proefles kan ook.


Aanmelden

Leuk dat je je wil aanmelden en dat tof dat je durft te investeren in je gezondheid, super slim! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Lees je je mail weinig en heb je liever een appje of telefoontje? Laat dat dan weten in het bericht. Je mag mij natuurlijk ook appen of stuur een berichtje via Instragram @ronjavandijk.