Powered By Nature - Offline Trainingsdagen 2023


We gaan iets super super gaafs doen! 3 Offline Trainingsdagen.

Waarom offline?? In de digitale wereld ontbreekt iets onwijs belangrijks: échte verbinding!

 

Werken aan je doelen samen met gelijk gestemden. Een groep waar je van elkaar kunt leren! Dat maakt alles veel leuker! Juist na een tijd waarin we misschien wel verder bij elkaar vandaan zijn gaan staan, merk ik hoe ontzettend fijn het is om mensen weer bij elkaar te brengen!

 

Zo hoef je niet langer alleen aan te modderen, en ontmoet je tijdens deze dagen gelijkgestemden, sluit je nieuwe vriendschappen en ervaar je dat samen zo veel makkelijker (en leuker!) is dan alleen.

 

Wat jij kunt leren van politie-professionals en (semi-)topsporters: Belangrijke trainingen zijn op een perfecte locatie, ver van alle afleiding vandaan. Tijdens deze dagen kun jij ongestoord en met volledige aandacht je ding doen, samen met een team van inspirerende professionals en experts!

 

Deze dagen ga je werken aan gezondheid op alle fronten. Je leert wat het verschil maakt tussen winnaars en verliezers. Tussen de mensen die wel hun doel bereiken en de mensen bij wie dat niet lukt. Je gaat met plezier op onderzoek uit.

 

Wat we gaan doen? Dat is geheim. Ik beloof je dat het oncomfortabel gaat worden, én fantastisch leuk. alleen door wrijving ontstaat glans, door weerstand ontstaat er ruimte voor groei en onder druk ontstaan diamanten.

Na deze drie dagen ga jij naar huis met:

  • Energie in je lijf
  • Rust in je hoofd
  • Een gevoel van onoverwinnelijkheid

Wil jij vrolijk, gezond en vol energie door je dagen?

Het zijn 3 dagen, waarop we met een compleet team van professionals aan de slag gaan. Dus zet 3 grote kruizen in je agenda, verplaats dat wat er al op die dagen staat, vraag hulp en zorg dat jij deel kunt nemen aan deze onvergetelijke ervaring.

Zondag 21 mei 2023
Zaterdag 3 juni 2023
Zaterdag 17 juni 2023

Exacte tijdstippen en locatie volgen na aanmelding. Het zal in de buurt van Zoetermeer zijn.

Voel jij een 'ja'?
Laat dan je gegevens achter. Ik stel je graag alvast een aantal vragen via onderstaand formulier om een inschatting te kunnen maken of deze 3daagse training iets voor jou is en neem zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Groetjes en veel liefs!

Ronja