1-op-1 coaching

Ik help jou opweg naar optimale gezondheid. Voor meer geluk in je leven en met meer energie je dagen door.


Persoonlijk

Een traject voor jou op maat. Iedereen is anders en mijn leefstijl hoeft voor jou niet te werken. Daarom zorgen we voor een strategie die jou helpt om je doelen en optimale gezondheid te bereiken.

Duurzaam

We gaan 4 maanden met elkaar aan de slag. Verandering vraagt oefening, training en herhaling en daarom ook tijd. Geen Quick fix, maar een strategie waar je een leven lang plezier van zult hebben.

Holistisch

Voeding is in grote mate van invloed op jouw gezondheid en geluk, maar er spelen nog veel meer facetten een rol. Zoals mindset, beweging, je relaties etc. Ook dat nemen we mee in het traject.


Pak de verantwoordelijkheid over jouw gezondheid

Jouw gezondheid heeft een gigantische invloed op jouw kwaliteit van leven. En hoewel je niet overal controle over hebt, heb je wel 100% invloed.

En wat nou als die invloed er voor zorgt dat je meer energie hebt, lekkerder in je vel zit, vrolijker je dagen door gaat en er veel beter werk uit je handen komt? Dat is winst voor jou en jouw hele omgeving.


Ready?

Je hebt vast al superveel geprobeerd. Heel graag willen, maar zonder resultaat, is het meest frustrerende dat er is. En wie te vaak dingen onderneemt die gedoemd zijn te mislukken, verliest iets heel belangrijks: zelfvertrouwen.

Daarom gaan we zorgen voor haalbare doelen en een strategie die jou veel plezier en zelfvertrouwen opleveren. Zo maken wilskracht en discipline plaats voor speels gemak en moeiteloze manifestatie.

Ik help je graag om jouw optimale gezondheid te bereiken zodat je meer energie en meer geluk gaat ervaren!


Investering

Voor deze 4 maanden volledige aandacht investeer je in jezelf door tijd, energie en geld voor jezelf vrij te maken. Je betaalt voor dit traject €2000.. Voel je een grote 'JA!' en heb je niet te middelen om dit te betalen? Heb je vragen? Neem contact met mij op, dan vinden we altijd een oplossing.

De bedragen zijn incl btw voor particulieren.

Excl btw voor ondernemers.